Bajnokokra szükségünk van. A legmotiválóbb, legigazibb mindig az, amikor az a bajnok nemcsak valami távoli, ismeretlen arc az újságból, hanem a barátnőd. Vagy a haverod, szomszédod, kollégád, a gyerek óvónénije, a fiad barátja. TE MAGAD.

Amikor testközelből látod, tapasztalod: ezt igenis meg lehet csinálni, el lehet érni a célodat, hisz másoknak is sikerült! Ezáltal pedig inspirálod a többieket. Mert a jó példa ragadós, motiváló, lelkesítő. Nekünk pedig ez a célunk: minél több hétköznapi embert megnyerni a céljainknak. Az egészségnek, fittségnek, fenntartható „jól-létnek”. 

De ehhez szükségünk van rátok. A Hétköznapok Bajnokaira. Akiknek komoly logisztika és lemondás az átalakulás megvalósítása, mert a családtól, munkától, magánidőtől kell elvenni.

Szóval: oszd meg velünk a sikersztoridat! Meséld el a sikeres átváltozásod történetét, azt, hogy az életmód váltás, izmosodás, fogyás, a sport hogyan változtatta meg az életedet. Új munkahely? Viszlát magas vérnyomás? Új közösség? Boldogabb párkapcsolat? Színesebb világ? Lecserélt ruhatár? Elégedett tükörkép?


egy egyszerű űrlapon add meg adataidat!

írd meg a történeted!

töltsd fel az 1-1 db előtte-utána fotót!

várd meg, amíg jóváhagyjuk!

jóváhagyás után oszd meg minél több barátodnak!

Milyen sztorikat várunk és meddig?

Várjuk azoknak az amatőr sportolóknak a történetét, akik iskola, munka, barátok, család, gyerekek (kutya, macska, másodállás, betegség) mellett sem a kifogásokat keresték, hogy “miért nem?”, hanem megmutatták és bebizonyították saját maguknak és a környezetüknek is, hogy “miért igen?”. Mondd el, mi volt az utolsó csepp a pohárban, miért döntöttél a változtatás mellett. Hogyan, milyen módszerrel érted el a saját magad elé kitűzött célodat, hogyan fogytál le, futottad le életed első tíz kilométerét vagy éppen hogy lettél te a legfittebb pasi/nő a környéken.

Miután a sportban és az egészséges, kiegyensúlyozott életmódban hiszünk, ezért olyan pályázatokat várunk, ahol FŐSZEREPBEN A MOZGÁS ÁLL, természetesen kiegészítve a megfelelő étrenddel. 

Töltsd fel a pályázatodat január 27. és február 12. között! A Facebookon szavazni csak ezután, azaz február 13. és február 19. között lehet.

Milyen fotókat várunk?

Azért, hogy legyen bizonyíték az átalakulásra, ezért mindenképpen kérünk előtte-utána fotót!

Miért kell jóváhagynunk a nevezéseket?

Egy gyors ellenőrzés után (nevezésed  rezonál a közerkölccsel  és nem sérti mások személyiségi jogait ) feltöltésed után legfeljebb néhány órával megjelenik az adatlapod a többi pályázó között.

Figyelem! Csak a fényképes nevezéseket fogadjuk el!

Hogyan zajlik az elbírálás?

A kihívás két fórumon zajlik: a zsűri a szakmailag legmegalapozottabb, legátgondoltabb átalakulásokat díjazza, míg a Facebookon a legtöbb közönségszavazatot birtokló résztvevőt.

Mi a díjazás és mikor veheted át?

A kihívás első helyezettjei (a közönségszavazatok és a zsűri értékelése alapján egyaránt) 200.000. Ft. értékű Decathlon utalványt kapnak. A második helyezett 150.000, a harmadik pedig 100.000. forint értékű utalványban részesül. A beérkezett pályázatok tükrében a szakmai zsűrinek joga van további kategóriákban különdíjakat kihirdetni.  Ne felejtsd, az edzők munkáját is értékeljük: az első három helyezett pályázó trénere is 50.000 forintos díjazásban részesül mindkét kategóriában! 

A Facebookon szavazók között 3 db. 50.000 forintos utalványt osztunk szét.

Az utalványokat a promóciót szervező cég juttatja el a promóció lezárását követő 15 napon belül.

Kik pályázhatnak?

Minden, 18 év feletti magyar állampolgár, aki büszke a teljesítményére, aki úgy gondolja, hogy történetével másokat is inspirálhat, hogy sosincs késő változtatni, hogy mozgással, kitartással és kellő akaraterővel igenis elérhetőek a céljaink. 

Ha kérdésed van, írj nekünk a szupertrener@gmail.com címre!